Saaliin oikeaoppinen käsittely kuuluu jokaisen metsästäjän perustaitoihin. Riista on arvokas luonnonvara ja se ansaitsee kunnioittavan kohtelun myös riistalaukauksen jälkeen. Huolellisesti käsitellystä saaliista valmistuu maistuvaa riistaruokaa arkeen ja juhlaan.

Lue alasivuilta tarkemmat ohjeet riistan käsittelyyn:

  • Lintusaalis
  • Pienriistasaalis
  • Hirvieläinsaalis
  • Turkiseläinsaalis

Tutustu saaliinkäsittelyvideoihin.

Muita hyödyllisiä linkkejä saaliin käsittelyyn liittyen:

Lue kotiteurastuksen sivutuotteiden hävittämisestä (ruokavirasto.fi)

Katso videot hirvisaaliin käsittelystä (metsastajaliitto.fi)

Katso videot villisikasaaliin käsittelystä ja näytteiden ottamisesta (metsastajaliitto.fi)